ÄnglasBe logo

We never know the love of a parent until we become parents ourselves.

Henry Ward Beecher

Herbaland gummy vegan vitamin D3 and B12 for seniors
Herbaland gummy vegan vitamin D3 and B12 for seniors

Herbaland Gummy Vitamin D3 + B12

Må Herbaland vegan D3 och B12 gummy ger den mest nödvändiga näring, glada smak, och lite glitter till föräldrarnas sociala liv.

De Mest Behövda Näringsämnena

Vitamin D3

När vi åldras, förlorar vår kropp sin förmåga att generera D-vitamin. Tillskott av D-vitamin hjälper till att upprätthålla benhälsa.  Vitamin D3, jämfört med D, leder till ett högre bidrag till kroppen.

Vitamin B12

B12 är viktigt för att skapa röda blodkroppar och upprätthålla nervfunktion. Äldre människor behöver B12 kosttillskott eftersom de inte kan absorbera det från mat samt yngre människor.

En Varm Hälsning

Inget säger mer kärlek än en hälsning. Även om föräldrarna har lite förväntningar från oss, en tillfällig uppskattning eller regelbunden vård kommer säkert att värma sina hjärtan.

Varför Herbaland Gummy Vitamin D3 och B12

Glad Smak

Medan D3 & B12 uppmuntrar till en positiv stämning, ger Herbaland Adult D3+B12 gummies färska gunst av hallon sommaren tillbaka till munnen.

Sockerfri

Inget socker, maltitol används som sötningsmedel. Förutom smaken har maltitol fördelar: färre kalorier, lägre och långsammare ökning av blodsocker, och inte orsaka håligheter eller karies.

Lätta Att Tugga

För dem som, särskilt de äldre, inte gillar eller har svårt att svälja piller, Herbalands gummies är mjuka, lätt att tugga, som en trevlig kost tillägg.

Sällskaplig

Varför inte låta dessa små "godisliknande" näring gummies göra en gnista i det sociala livet? Välsmakande, frisk, tuggbar, och glad. Var en vinkel bland de sociala grupperna.

4.6

baserat på mer än 200 recensioner över hela världen

ÄnglasBe logo

Winter Deal

På ÄnglasBe respekterar vi seniorer och erbjuder en specialaffär under hela vintern. Må dessa högkvalitativa gummies lätta deras hälsa och göra en gnista i deras sociala liv.

ÄnglasBe logo

First you parents, they give you your life, but then they try to give you their life.

Chuck Palahniuk