5 Skäl Att Älska Herbaland Och Deras Gummy Vitaminer

5 Reasons to Love Herbaland And Their Gummy Vitamins

Gummy vitaminer har blivit ett populärt alternativ för dagliga kosttillskott. Bland alla val på marknaden, herbaland är definitivt en av de lysande stjärnor. Dess färgglada gummy bära bilder presentera sina oändliga positiv energi och stor vitalitet som har berört hjärtan ett stort antal fans runt om i världen.

Vi på ÄnglasBe är stora fans av Herbaland också. Låt oss tala om 5 skäl till varför vi älskar Herbaland och deras gummy vitaminer, och vi lovar att du kommer att älska dem också:

1. Ett Företag Som Uppmuntrar Kreativitet

Herbaland Gummy Vegan Collagen Booster for Women
Vegan. Sockerfri. Stödjer din kropps egen kollagenproduktion.

Vårt första intryck av Herbaland var att teammedlemmarna är både unga och kreativa. En sådan levande atmosfär kommer från deras inkluderande och positiva företagskultur som uppmuntrar till att utforska nya idéer och möjligheter.

På grund av Herbaland starka forskning och utveckling team, de har framgångsrikt skapat över 7 olika gummy vitamin produktlinjer, mer än 30 sorters roliga och funktionella gummy vitaminprodukter som tar hand om barn och vuxna lika. Från dagliga tillskott, förebyggande hälsa, immun-öka, sömn hälsa, skönhet och fitness, Herbaland har allt!

För att inte tala om variationen av smakerna, såsom Vegan Collagen Boostersmak av vattenmelon, är definitivt en uppfriskande överraskning.

2. Kvalitet Du Kan Lita På

Mer än bara Tillverkad i Kanada, Herbaland är den största och renaste gummy tillverkare i Kanada.

Herbaland är en prisbelönt tillverkare dedikerade till att producera en av de renaste och godaste gummy vitaminer för lycka och hälsa för alla människor och vår planet. Deras företag äger mer än 65% av den gummy vitamin produktion licenser också känd som NPN: s, för Kanadas hälsoprodukter. Både deras produktionsprocess och anläggningar är intygade med kvalitetsstandarder som NSF, GMP, etc.

Till skillnad från vanliga gelatinbaserade gummies på marknaden använder Herbaland växtbaserad pektin istället för gelatin så att veganska eller vegetariska konsumenter också kan få tillgång till näring. Herbaland prioriterar också med hjälp av smaker och färger som är från naturliga extrakt uteslutande. Sockerfria gummies finns också även om detta alternativ är svårare att producera och dyrare. Alla ansträngningar är att skapa rena, gröna och högkvalitativa gummy vitaminer.

Herbaland Gummy D3 and B12 for Adults Vegan Sugar-free
Herbaland Gummy Vitamin D3+B12 För Vuxna är veganskt, sockerfritt och med en fruktig smak av hallon för de mest kräsna ätare.

3. En Ambition Att Nollavfall

När vi pratade med deras anställda blev vi starkt imponerade av deras stolthet och passion. Inte bara för att de gör en av de bästa gummy vitaminer, men också deras prestation bygger på kärlek och bidrag till miljön.

Hållbarhetsåtgärder har vidtagits och har förbättrats i alla aspekter, från inköp, produktion, förpackning, även till sina butiker. De föredrar att köpa råvaror från lokala odlare och ekologiska jordbrukare, acceptera endast rättvis handel ingredienser. Deras innovativa Eco-Forming-teknik använder mindre energi och producerar mindre avfall. Nya gummy produkter med 100% komposterbara påsar och flaskor kommer snart att lanseras. Varje steg flyttar dem närmare sitt slutmål noll avfall.

Soon the bottles of Herbaland gummy vitamins will be 100% compostable and leave no waste to the environment
Snart flaskor Herbaland gummy vitaminer kommer att vara 100% komposterbara och lämnar inget avfall till miljön.

4. Gummy Vitaminer För Barn I Nöd

Herbaland targets to donate 10000 bottles of gummy vitamins for kids to support children who are in need
Herbaland targets to donate 10,000 bottles of Gummy Vitamin för Barn to support children who are in need. The products are made with extra care ensuring that every kid can enjoy.

Herbalands kärlek och positiva energi stannar inte i anläggningen. Det har spridit sig till samhället, Vancouver stad, Kanada, och andra delar av världen. Genom att samarbeta med välgörenhetsorganisationer eller köra en kampanj Växer Med Gummies som syftar till att donera 10.000 flaskor gummy vitaminer till barn som behöver stöd av daglig näring.

För att säkerställa att alla kan få näringsmässiga fördelar och njuta av gummy vitaminer, Herbaland betalar extra ansträngningar i sourcing och välja ingredienser. På så sätt kan deras kärlek nå varje barn utan en enda förlust.

Kolla in testrapporterna om känsligheter och allergener som visas på våra produktsidor för: barn gummy Multivitamin, Vitamin C, Vitamin D3, och D3+Kalcium med fullständiga ingredienslistor och testrapporter.

5. Tillsammans Gör Vi En Bättre Värld

Sist men inte minst, det som berörde och rörde oss mest är att se hur Herbaland familjen samlar gruppmedlemmarna med olika ursprung samtidigt som de delar samma värderingar. De omfamnar multikulturalism medan varje individ framtidsutsikter samma vision: Tillsammans vi gör en bättre värld.

Precis som vi på ÄnglasBe tror: En liten förändring kan resultera i stora skillnader.  Våra verk verkar små som fjärilsflaggor. Men lite för lite, kan vi skapa en tornado.

En måste-titta video från Herbaland familjen:

Idag Herbalands 150 anställda (Vancouver, BC) talar mer än 20 olika språk. De omfamnar multikulturalism samtidigt som de delar samma vision: Tillsammans gör vi en bättre värld

Delar Du Samma Värde?

Att vara älskad av sina fans, Herbaland har blivit en snygg symbol för gummy vitamintillskott. Efter att ha läst den här artikeln, är du som vi som delar samma värde som Herbaland? Vill du prova de goda gummy vitaminer, samtidigt som du delar sådan glansig och positiv energi med människorna omkring dig?

En liten handling kan göra stora skillnader. Vår värld kan bli bättre om alla tar en liten del. Vi söker mikro-influencers, oavsett hur 'mikro', så länge du är intresserad av att sprida kärlek, idéer, och produkter som gör människor - Be True, Be Good, Be Beautiful, Like An Angel, kontakta oss.