Hur vet du din Gummy vitaminer är säkra, effektiva och hög kvalitet?

Herbaland gummy vitamins are safe effective and high quality NPN licensed

Har du någonsin undrat om säkerhet och effekt av din gummy vitaminer? Hur vet du att gummy vitaminer är säkra, effektiva och högkvalitativa att tillverkarna ärligt gör vad de påstår? I den här artikeln förklarar vi varför Herbaland och dess gummy vitaminer är ditt pålitliga val.

Högstandards Regler I Kanada

Herbaland och dess gummy vitaminer är från Kanada, där är känt för att ha en av de högsta normerna och föreskrifter om naturliga hälsoprodukter i världen. Alla produkter måste ha en produktlicens, och den kanadensiska tillverkaren måste ha en platslicens. För att få produkt- och platslicenser måste riktiga bevis på säkerhet och effekt tillhandahållas, god tillverkningspraxis måste följas och särskilda märknings- och förpackningskrav måste uppfyllas.

Produktlicens och NPN-numret

Myndigheten, Hälsa Kanada, lyckas bedöma en tillverkare och dess produkt och besluta om produkten är säker, effektiv, och av hög kvalitet. Den utfärdar en produktlicens tillsammans med ett åttasiffrigt Naturligt produktnummer (NPN), som måste visas på etiketten. Detta nummer låter dig veta att produkten har granskats och godkänts enligt de höga standardbestämmelser av myndigheten.

Bevis På Säkerhet Och Effekt

En viktig sak att få en produktlicens är att tillhandahålla bevis på Säkerhet och effekt så att konsumenter och Health Canada vet att produkterna verkligen är säkra och effektiva. Bevis kan omfatta data från kliniska prövningar eller referenser till publicerade studier, tidskrifter, pharmacopeias och traditionella resurser. Vilken typ av underlag som krävs och hur mycket som krävs beror på produktens föreslagna hälsoanspråk och dess totala risker.

Herbaland is Health Canada approved natural health product manufacturer and owns 50% licenses of Canadian Gummy Vitamins
Herbaland är Hälsa Kanada godkänt naturlig hälsa produkt tillverkare och äger mer än 65% licenser av kanadensiska Gummy Vitaminer.

Herbaland äger mer än 65% licenser av Canadain Gummy Vitaminer

Vi är stolta över att varenda Herbaland gummy vitamin produkt kommer med sin egen NPN, som låter dig veta att denna produkt har visat sig vara säker, effektiv, och hög kvalitet som din perfekta dagliga komplement till din hälsosamma livsstil.

Hitta Herbaland gummy vitaminer NPN licens från den Kanadensiska licensierade naturlig produkt databas::

search for Herbaland gummy vitamins licenses from the Canadian Licensed National Product Database
  • Herbaland Gummy Multivitamin för Barn: NPN 80066504

  • Herbaland Gummy Vitamin C för Barn: NPN 80078790

  • Herbaland Gummy Vitamin D3 för Barn: NPN 80066489

  • Herbaland Gummy Vitamin D3 och Kalcium för Barn: NPN 80066501

  • Herbaland Gummy Multivitamin för Vuxna: NPN 80074367

  • Herbaland Gummy Vitamin D3 och B12 för Vuxna: NPN 80071250

  • Herbaland Gummy Vitamin Vegan Kollagen Booster: NPN 80090622

Besök vår webbshop och få de pålitliga gummy vitaminer för din hälsa och lycka.